A vaše radno iskustvo?

U sklopu projekta Učenje kroz rad i sustav upravljanja studentskim iskustvom na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u suradnji s partnerom projekta Institutom za razvoj tržišta rada, Centar za razvoj karijere FFZG-a organizira ciklus radionica pod nazivom „A vaše radno iskustvo?“.

Većina studenata tek se pri kraju studija zapita kako će odgovoriti na ovo pitanje kada dođe vrijeme za intervju s potencijalnim poslodavcem. A zatim kada se i nađu u toj situaciji često još nemaju spreman odgovor.

Radionicama “A Vaše radno iskustvo?” cilj je pomoći studentima da prepoznaju važnost stjecanja radnog iskustva prije formalnog izlaska na tržište rada te da pravovremeno otkriju vlastite potencijale i postanu konkurentniji pri pronalasku željenog radnog mjesta. Studentima se želi ukazati da je dugoročni karijerni razvoj i uspjeh, povezan s praktičnim iskustvima tijekom studija.

Prvi ciklus radionica posvećen je studentima arheologije, etnologije i kulturne antropologije, informacijskih i komunikacijskih znanosti, povijesti i povijesti umjetnosti, a provodit će se tijekom dva susreta 21. i 28. svibnja 2021. s početkom u 10 sati. Prvi susret bit će u trajanju od dva školska sata. Na drugom susretu u trajanju od tri školska sata, studentima će se predstaviti gost, alumni FFZG-a koji će na svom primjeru pokazati važnost stjecanja radnog iskustva.

Radionice će se provoditi online, putem Zoom platforme, a prijave su moguće putem obrasca, najkasnije do 24:00, 19. svibnja 2021.

Broj sudionika je ograničen .