Održan sastanak projektnog tima uživo

Od samog početka provedbe projekta, članovi projektnog tima bili su primorani komunikaciju provoditi online putem. Stoga kada su se uvjeti posložili za mogućost održavanja sastanka uživo, projektni tim se sastao 24. rujna 2021. kako bi raspravili o prethodnima i dogovorili buduće aktivnosti.

Kratak uvod u cjelokupne aktivnosti projekta dao je voditelj projekta izv. prof. dr. sc. Dragan Bagić, nakon čega su članovi projektnog tima informirali ostale o dosadašnjim aktivnostima koje su proveli, o problemima s kojima se susreću i očekivanim vremenskim rokovima za dovršetak određenih faza aktivnosti.

Na sastanku se također raspravljalo o mogućnostima provedbe predviđenih aktivnosti s obzirom na pandemijske uvijete rada. Projektnim prijedlogom predviđeno je da će se sve aktivnosti provoditi uživo, što u ovom trenu nije moguće. Stoga se naglasak stavio na alternativne modele izvođenja aktivnosti tamo gdje je to moguće i odgodu onih u kojima nije.

Dogovoreno je da će sljedeći sastanak biti održan krajem semestra kako bi članovi projektnog tima mogli izvijestiti voditelja i ostale članove o napretku svog rada.