Karijera bez Barijera – tjedan karijera 2022.

I ove godine je siječanj u Centru za razvoj karijere Filozofskog fakulteta u Zagrebu, bio posvećen tjednu karijera Karijera bez barijera.

Treću godinu za redom, Centar za razvoj karijere i Odsjek za psihologiju organizirali su tjedan karijera u sklopu kojeg su studentima Filozofskog fakulteta ponuđene radionice i individualna karijerna savjetovanja. U periodu od 10. do 14. siječnja 2022. studenti su imali priliku čuti kako osmisliti i napraviti svoj karijerni plan, povećati svoj socijalni kapital u funkciji pronalaženja karijernih prilika, kako se pomoću CV-a i molbe prijaviti i naposljetku putem selekcijskog intervjua predstaviti potencijalnim poslodavcima ili pružateljima stručne prakse.

CERK u svom radu želi što više uključiti studente, tako su i ove godine studenti izbornog kolegija Upravljanje karijerom na diplomskom studiju Odsjeka za psihologiju provodili radionice i držali individualna karijerna savjetovanja koja su mentorirale stručna suradnica Centra za razvoj karijere Marija Gudan i poslijedoktorandica Jasmina Tomas (asistentica na kolegiju Upravljanje karijerom)

Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja tjedna karijera, ovaj je održan uživo pazeći na epidemiološke mjere, zbog čega je broj sudionika bio ograničen.

U nastavku možete pogledati kako je to izgledalo ove godine.